agenda
waar en wanneer

8 november 2017: "Vaste Gasten", speciaal optreden in "De Genegenheid onder de Hemel", Franseplaats 1, Nijmegen. Aanvang stipt 21:00 uur, toegang gratis, maar een vrijwilige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.
Voor dit onversterkte optreden wordt Leo (voor de eerste keer) begeleid door een 3-tal bijzondere musici. De groep speelt onder de naam "Vaste Gasten", omdat Niek, Jos en Leo (inderdaad) vaste gasten zijn van "De Genegenheid".
Jos Koning: Viool. Jos Koning wordt terecht omschreven als de vitale nestor van de Nederlandse folk- en pop violisten. Hij is de drijvende kracht achter verschillende muziekgezelschappen en heeft in de loop der jaren aan meer dan 50 lp's en cd's meegewerkt. Een zeer bevlogen en getalenteerd  musicus. Leo en Jos traden samen eerder op in Doetinchem op 18 augustus j.l.
Marcel Snijders: Contrabas. Marcel is een enorm veelzijdige bassist die o.a. met Jos samen speelt in "Speeluys", maar die zich thuisvoelt is een breed scala van muziekgenres, van tango tot barok.
Marcel, Jos en Leo brachten eerder samen in de Genegenheid een eerbetoon aan Bert Aalbers dat op Youtube te zien is.
Niek Edeling: Percussie, mondharmonica. Als multi-instrumentalist maakt Niek samen met Leo ook deel uit van "Jugalbandi". Als Niek Leo begeleidt is dat als percussionist en een enkele keer op mondharmonica. Niek weet door zijn spel en de keuze van zijn instrumenten aan elk lied een extra dimensie toe te voegen. Ook op YouTube een paar opnames van Niek en Leo samen. 

17 november 2017 , 21:00 uur: Folkcafe "De Liemers", Remigiusplein 9,Duiven , weer met Niek Edeling.
Leo was al een aantal malen te gast op het podium van De Liemers, deze keer zal Niek hem weer begeleiden op diverse percussie-instrumenten en mondharmonica.
Website: http://folkcafe-de-liemers.webnode.nl/

26 november 2017, 14:00 uur: Optreden  Bibliotheek Gelderland Zuid , Nijmegen. Solo
Mariënburg 29  6511, PS Nijmegen
telefoon: 024 - 327 49 81 
Website: http://www.obgz.nl/agenda/agenda-muziek.html